Friday, February 4, 2011

ke'enjoy'an KAMI

entry yang paling hot yang pernah aku post ,
ops !! hot ke ? ouh , i'm not means hot ape oke ?
nie bukan hot cz org or wat ,
nie hot cz mmg cuace yang hot .
hahahaha . btw , sumer sumer nie pic semasa ktorg gathering
beramai ramai , mak aiiii !
meriah giler mak longggg . ha , tuk sape sape yang tak pegy .
jangan kecik sane kecik sini , korang yang baek n ikhlas nak kwn akan dijemput ;)

tak upload byk byk yer , sekadar hiasan blog sahaja .
kalu upload byk byk keping , ramai yang jeles , hahahaha ;)
serious best dapat lepak cmnnie , tggu tggu , kang naty kite happy same same lagy yer ?
tige orang nie tak sah kalu tak amek pic same same :P
wwwoooooahhhhh , meriahhhhhhhh :))




nota kaki ; pic takleh nak upload byk ,
space blog saya tak bpe nak cukup :/

6 comments:

fafa said...

perggghhh, macam cool gilerr ;DD

aliza said...

wahhh..namapk meriah gitu :)

Sofea. said...

fafa ; hee , jumla joinnaty yer ;)

Sofea. said...

aliza ; yeryer . sgt meriaaaaahhh :)

Psyche said...

dap ah dap a

Sofea. said...

yeryer , mmg bestttt ;)