Sunday, May 8, 2011

------

can u give some idea ,
cmne nak update blog yang dh bersawangggg ?
eeee , yuks ! :/

Friday, April 1, 2011

ouh nooooo !

kenapa ?
haha , kenapa begitu lama saya tak upadate blog ?
makin hari , makin comot n buruk blog nie .
eaaa , yerkkkks !!
byk btol sarang labah labah ,
sabar la yer , kang saya make up awak cantek cantek yer ;p

Friday, March 11, 2011

tsunami AGAIN ! :(

tsunami kembali , Ya Allah....



Doa beramai ramai untuk kesejahteraan bersama .

video

saya nak angkat tangan !

DISEMBER

  • Sangat setia dan pemurah. Bersifat patriotik.
  • Sangat aktif dalam permainan dan pergaulan.
  • Sikap kurang sabar dan tergesa-gesa.
  • Bercita-cita tinggi.
  • Suka menjadi orang yang berpengaruh dalam organisasi.
  • Seronok bila didampingi.
  • Suka bercampur dengan orang.
  • Suka dipuji, diberi perhatian dan dibelai.
  • Sangat jujur, amanah dan bertolak ansur.
  • Tidak pandai berpura-pura.
  • Cepat marah. Perangai yang mudah berubah-ubah.
  • Tidak ego walaupun harga dirinya sangat tinggi.
  • Benci pada kongkongan.
  • Suka berlawak. Pandai buat lawak dan berfikiran logik

Monday, February 21, 2011

pemberitahuan sebenar ,


F-Few
R-Relations
I-In
E-Earth
N-Never
D-Die


"Hiduplah seperti lilin menerangi orang lain,
janganlah hidup seperti duri mencucuk diri dan menyakiti orang lain."

=')

mcm malu malu pulak nak upadte blog nie ,
taktaw nape , segan semcm jer .
lme tak sentuh n manjekan blog nie .
hee , tapi tapi , blog tetap dlm keadaan comel kn kn ?
opss ! perlu ke ? oke oke ,
eyh eyh... hmmm
mne pegy sumer kwn kwn saya ? :(
saya rinduuuuu korg sgt sgt , insyaAllah ,
kalu diberi kesematan , kite jumpe lagy yer .
buat perjumpaan besar besar !!! ;D


Tuesday, February 15, 2011

senyum ,

iklan iklan yang ditayangkan ,
hanyalah sekadar senyuman pada tgh tgh mlm ;)
tersenyum melihat pelbagai ragam masyarakat ;)

Friday, February 4, 2011

ke'enjoy'an KAMI

entry yang paling hot yang pernah aku post ,
ops !! hot ke ? ouh , i'm not means hot ape oke ?
nie bukan hot cz org or wat ,
nie hot cz mmg cuace yang hot .
hahahaha . btw , sumer sumer nie pic semasa ktorg gathering
beramai ramai , mak aiiii !
meriah giler mak longggg . ha , tuk sape sape yang tak pegy .
jangan kecik sane kecik sini , korang yang baek n ikhlas nak kwn akan dijemput ;)

tak upload byk byk yer , sekadar hiasan blog sahaja .
kalu upload byk byk keping , ramai yang jeles , hahahaha ;)
serious best dapat lepak cmnnie , tggu tggu , kang naty kite happy same same lagy yer ?
tige orang nie tak sah kalu tak amek pic same same :P
wwwoooooahhhhh , meriahhhhhhhh :))




nota kaki ; pic takleh nak upload byk ,
space blog saya tak bpe nak cukup :/

sekadar renungan

"Kata-kata yang lembut dapat melembutkan hati yang lebih keras dari batu.Tetapi kata-kata yang kasar dapat mengasarkan hati yang lunak seperti sutera."

Lidah yang panjangnya tiga inci boleh membunuh manusia yang tingginya enam kaki.